Michelle – Eigenaresse HuusvanTruus

Hi!

Wat ontzettend leuk dat jij even een kijkje komt nemen. Mijn naam is Michelle en ik ben de eigenaresse van huusvantruus. Ik woon in het prachtige Harderwijk (Gld). Naast mijn huidige (parttime) baan en een goede moeder zijn voor mijn kinderen, ben ik druk met bloggen en actief op Instagram , Facebook & Pinterest. Stil zitten is iets waar in ik niet zo heel erg goed ben! 😉

Een huis is voor mij pas echt een thuis als ook het visuele plaatje klopt. Hierdoor krijg je dat (warme) plof maar op de bank gevoel. Via mijn sociale mediakanalen wil je namelijk laten zien dat kleine dingen en mooie materialen al een groot verschil kunnen maken in huis. Ik vind het fantastisch om de (woon)inspiratie die ik op doe met jou te kunnen delen!

Liefs,

Michelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.