Binnenkijken bij Stefanie van huisje_35

Hoi Hoi!

Mijn naam is Stefanie, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Elburg samen met mijn lieve vriend Alex en onze 3 maine coon katten.

Vanaf jongs af aan ben ik eigenlijk altijd al wel met interieur bezig geweest. Om de week of maand verschoven er wel weer meubels en veranderde ik in accessoires of kleur. Gewoon omdat ik dit leuk vond.

Toen wij 2,5 jaar geleden gingen samenwonen in dit huurhuis hadden wij nog allemaal spullen wat her en der vandaan kwam, o.a. gekregen van familie en vrienden. Toen was dat prima, we hadden in ieder geval wat meubels en daar waren wij blij mee. Maar ja, het paste gewoon niet bij elkaar.

Vanaf toen hebben wij langzamerhand alle meubels vervangen voor iets nieuws en anders .. Op 1 ding na…
Dat ene ding waar ik nog heel graag iets anders voor in de plaats wil, is een nieuwe bank. Een lichtgrijze, stoffen elementen hoekbank (Merlijn van Woood bijv., al is deze helaas uit de collectie!) Maar ik hoop dat die bank volgend jaar mag komen! Hard sparen!

Anderhalf jaar geleden ben ik ook begonnen met Instagram.
Wat begon met wat foto’s van eten, natuur, onszelf en af en toe een foto van het interieur, is uiteindelijk helemaal omgeslagen naar een interieur account.
Ik kreeg leuke reacties op die interieur kiekjes en ik dacht, dat is leuk, hier ga ik mee door!

En vanaf toen is echt de passie voor interieur en inrichting verder gaan bloeien. Ik ben vanaf dat moment veel interieur accounts gaan volgen en heb uiteindelijk mijn eigen stijl kunnen creëren. Wel moet ik zeggen dat Instagram veel geld kost, al die leuke dingen die je voorbij ziet komen, daar word je zo hebberig van! Tegenwoordig denk ik wel twee keer na voor ik wat nieuws aanschaf!

Voor een huurhuis vind ik dat wij het aardig leuk hebben zo. Al heb ik natuurlijk al wel helemaal in mijn hoofd hoe ik het eventueel in een toekomstig koophuis zou willen doen (lees: lichtgrijze gietvloer en een mooie witte keuken met een betonblad en zwarte leren handgrepen en een prachtige geldboom in de tuin).

Blijven dromen mag toch?

Veel liefs, Stefanie

Klik hier om Stefanie te volgen op instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.