Even voorstellen Lynn!

Hi! Mijn naam is Lynn. Misschien ken je mij op Instagram wel als @Stylynnterior. Leuk dat je mijn blog leest! Ik zal even wat over mezelf vertellen.

Ik ben 22 jaar oud en woon nu 1,5 jaar samen met mijn liefje Sven. Onze kat Buddy woont nu een jaar bij ons. Wij zijn al 6,5 jaar bij elkaar en dat vind ik nog steeds bijzonder. Ik ben nu 3 maanden actief bezig met mijn interieur op Instagram. Dat is eigenlijk begonnen bij Michelle (@Huusvantruus). Met mijn privé-account volgde ik haar en werd ik steeds geïnspireerd door haar mooie foto’s. Dat vond ik zo leuk! Maar ik was bang dat ik niet leuk gevonden zou worden en besloot er niets mee te doen.

F1B142CA-641C-41B6-8A96-9CDECAE76CA1

IMG_3356.jpg

Liefde voor social media

Ik werk ik als communicatiemedewerker en houd ik mij voornamelijk bezig met het onderhouden van verschillende social mediakanalen. Het is toch een beetje mijn dingetje… In september trokken mijn vriend en ik in ons eerst koophuis. Toen een vriendin langs kwam en mij aanraadde toch eens iets te gaan doen met dat interieur van mij, besloot ik het te proberen op Instagram en maakte een account aan. Gek hé, hoe eng het kan zijn om zo’n stap te nemen? Wat nou als niemand mij gaat volgen? Gelukkig was dat niet het geval. Want in 3 maanden tijd kreeg ik ruim 800 volgers en heb ik al zoveel leuke nieuwe mensen leren kennen en inspiratie opgedaan! Ik hoop natuurlijk dat dat andersom ook zo is.

Veranderen, veranderen, veranderen Mijn interieur is eigenlijk niet te beschrijven in één stijl. Ik houd van stoer en gezellig. Maar ook van praktisch en comfortabel. Gelukkig denkt Sven daar hetzelfde over. Als persoon ben ik enorm gehecht aan structuur en regelmaat, maar als het om interieur gaat kan ik iedere dag wel blijven veranderen (vindt Sven dan weer wat minder). Dat gevoel wanneer je binnenstapt en alles weer nieuw aanvoelt, dat vind ik heerlijk. In ons huis is het wel belangrijk dat we veel lichte kleuren en materialen gebruiken. Er zit een heerlijke overkapping aan ons huist vast, maar die zorgt ook voor minder licht in huis.

IMG_1085.jpg

IMG_3180 2.jpg

Veel voor weinig

Veel voor weinig, dat heb ik van huis uit meegekregen. Mijn moeder riep dat altijd. Maar zeker als je zo veranderlijk bent als ik, kun je maar beter geen dure spullen aanschaffen. Daarnaast geniet ik ook intens van een goede koop. Zo heb ik laatst een gaaf brunch servies van NORM van gescoord via marktplaats voor een prikkie. Nog helemaal nieuw in doos!

IMG_3396.jpg

Ben jij ook een koopjesjager? Ben benieuwd wat jouw beste koop tot nu toe is!

Liefs, Lynn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.