Bloomon.nl, verse bloemen bij jou thuis!

Bloemen, ze maken mij blij. Echt! Een mooie bos bloemen kan een glimlach op mijn gezicht toveren. En zeker nu, rond deze tijd krijg ik namelijk echt zin in het voorjaar. De kerstspullen zijn het huis weer uit (naja, liggen weer op zolder) en bos bloemen fleurt de boel gelijk weer op.

Op de woonbeurs liep ik langs de stand van bloomon.nl. Ik kende het concept al en had al veel mooie bossen voorbij zien komen op onder andere instagram. En daar stonden die prachtige bloemen in de 3 beschikbare maten (small, medium, large).

Ik was gelijk verkocht toen ik deze prachtige boeketten in het echt zag! En hiermee begon ook het lastige gedeelte voor mij want, ga ik nou voor een small of medium boeket? Na toch best wel een poosje wikken en wegen besloot ik voor de small te gaan. Na een paar dagen toch omgezet naar medium bos. Ja ik weet het ik kan soms zo twijfelen. (Sorry daar voor schat!) Bloomon.nl paste na een mailtje van mij ook gelijk de vaas aan zodat ook deze in de juiste maat mee kwam.

Als mijn eerste boeket van bloomon komt zitten de bloemen in een soort van kartonnen koker. De bezorger vertrekt en ik loop nieuwsgierig naar de keuken om de bloemen beter te bekijken. Daar maak de koker open en ontdek ik verschillende prachtige bloemen.

Op het bloemschikken heb ik heb mij al voorbereid! Er staan namelijk een aantal duidelijke instructie filmpjes op YouTube. Dit filmpje heb ik gebruikt om mijn eerste bos te bloemschikken. En stiekem maakt dat de bos bloemen voor mij nog leuker. Elke keer kijk ik weer trots naar mijn eigen boeket.

Screenshot_20180101-182023

Bloomon bezorgt de bloemen direct vanaf de kweker. En de bos komt hierdoor ook echt tot leven in je huis. Langzaam gaan er steeds meer knoppen open en veranderd het boeket mee.

En als ik heel eerlijk ben is het ook wel héél fijn dat ik er niet perse de deur voor uit hoef. Ik geniet nu eigenlijk standaard van een bos bloemen op tafel, elke twee weken ontvang ik namelijk een nieuwe bos. Een cadeautje voor mijzelf! En jij? Heb jij ook vaak bloemen in huis?

Liefs,

Michelle

LRM_EXPORT_20171210_155739.jpg

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met bloomon.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.