Dag oud, hallo nieuw

En toen was het alweer 2018. Iedereen roept het, maar jeetje wat is 2017 voorbijgevlogen. Zo veel leuke dingen om op terug te blikken, zoals mijn afstuderen en ons eerste koophuisje. Maar ook nu al veel veranderingen in het interieur, en leuke vooruitzichten. Ik neem je even mee.

Nieuw, nieuw, nieuw

In mijn vorige blog vertelde ik al dat ik nogal veranderlijk ben. Inmiddels zijn er alweer wat veranderingen geweest in ons huis. De grote salontafel is omgeruild voor 2 kleinere tafeltjes. Deze tafeltjes zwierven rond in huis en het idee borrelde al even. Blij met het resultaat, de woonkamer oogt meteen een stuk ruimer! Van de oude kan ik nog geen afscheid nemen. Die staat boven veilig opgeborgen.

Sinds de verhuizing liepen we ook rond met de wens voor een nieuwe bank. Niet omdat deze niet mooi of fijn meer is, maar omdat de hoek heel onpraktisch is in deze woonkamer. Daar hebben we op 2e Kerstdag maar meteen werk van gemaakt. Deze hoekbank krijgt een nieuw thuis bij mijn zus en haar vriendin. Een hele stoere 3-zitsbank met losse hocker is in productie! Nog maar 2 maanden wachten…

Vervend het nieuwe jaar in

Het scheelde niet veel. Op nieuwjaarsdag zaten we al om half 9 aan de koffie, iets met niet uit kunnen slapen… Dus met dikke wallen onder onze ogen besloten we om een grijze lambrisering op de witte muur te schilderen. Iets wat al een tijdje in ons hoofd zat, maar er steeds niet van kwam. En waarom zou je stil gaan zitten op je extra vrije dag?

Budgettip: Geen zin in dure verf? Koop een emmer witte muurverf van 4 of 10 liter bij Action en een tube hobby verf in kleur naar keuze en: mengen maar! Wij deden er zwart doorheen. Het resultaat is de kleur op de muur. Het kost iets meer moeite (mengen en testen), maar dan heb je wel een flinke emmer verf voor minder dan 20 euro.

Mijn eerste giveaway

Ik heb al bijna de 1000 volgers bereikt, ongelofelijk! Dat betekent ook dat er een leuke giveaway aan zit te komen. Dat wordt mijn eerste keer. Omdat ik het leuk vind en dankbaar ben voor zo veel volgers in zo’n korte tijd. Spannend!

Ga je meedoen met mijn Giveaway? Zou lullig zijn als ik mezelf moet laten winnen.

Liefs, Lynn

Neem eens een kijkje op mijn Instagram: @Stylynnterior

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.