Before and after: Raamdecoratie van Inside Blinds

Dat ik last heb van veranderdrang weten veel van jullie al. Zo is mijn huis de afgelopen tijd een behoorlijke metamorfose onder gaan. Van een rustig en redelijk kalm huis met veel zachte tinten is het nu tijd voor pit! Zo kon je in mijn blog “van groen naar grijs en wit” al lezen en zien hoe deze verandering kwam. Een ding wat ik vaak over het hoofd zag en stiekem ook een beetje buiten beeld hield op Instagram is onze raamdecoratie. Nadat ik verschillende prachtige voorbeelden bij Inside blinds op instagram voorbij zag komen wist het zeker, dat ook mijn raamdecoratie aan een update toe was.


Zoals net je net al kon lezen en zien op mijn instagram ben ik een beetje klaar met de “veilige” keuzes in mijn interieur. Daarom besloot ik om voor zwarte vouwgordijnen te gaan i.p.v. de witte rolgordijnen die er hingen. De rolgordijnen waren en noodoplossing die wij kochten toen we hier in 2010 kwamen wonen. En na 3 banken verder te zijn, de muur in diverse kleuren te schilderen werd het toch echt wel tijd voor de raamdecoratie.


Het is belangrijk dat er wel voldoende licht binnenkomt. Het daglicht in deze woning is dan ook één van de charmes die dit huis heeft. Dus het moest een transparante stof worden. Mijn keuze is gevallen op de stof Helena, een half transparante linnenlook in de kleur zwart. Het fijne aan deze stof is dat er van buiten niet naar binnen gekeken kan worden overdag maar, dat het daglicht wel naar binnen komt.


Dat de raamdecoratie het huis afmaakt besefte ik pas echt toen ik de vouwgordijnen (zelf!) ophing. Het ophangen van de vouwgordijnen is echt super makkelijk. En wat een andere uitstraling geven deze vouwgordijnen gelijk.

En wat ben ik blij met mijn keuze, wat een verschil! De vouwgordijnen zijn op maat gemaakt en zichtbaar van hoge kwaliteit. Wil je er meer over weten kijk dan op de website van Inside.
Wat heb jij in de woonkamer hangen qua raamdecoratie? En sta jij er wel eens bewust bij stil?

Liefs,

20190125_114315_0001[4963]

PSX_20180109_220416

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Inside Blinds.

3 gedachten over “Before and after: Raamdecoratie van Inside Blinds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.