Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels. Ik heb zin in heel veel zon, zonder een jas naar buiten en weer buiten kunnen leven. En nu de dagen weer langer worden. Zie ik dat de planten langzaam weer uitlopen en knoppen vormen. Ineens komt daar ook weer veranderdrang. Ik heb behoefte aan licht, lucht en verfrissing in huis

Mijn lijsten boven de bank hebben een update gekregen en mijn โ€œoudeโ€ posters zitten er weer in. Mijn poster van Harderwijk en de dame aan het water sieren mijn muur weer. Ik ben het zelf trouwens niet die dame, een vraag die ik regelmatig krijg. ๐Ÿ˜‰

Ook hebben mijn rietenmanden een update gekregen de hengels heb ik er af geknipt en de bovenkant heb ik ook wit gemaakt. Gewoon met een pot latex die nog op zolder stond. En ook hebben de planken in de keuken een update gekregen. In de witte bloempot heb ik citroentijm gezet. En de lijst en het bakje met het plus teken kocht ik bij de kwantum.

In een aflevering van eigen huis en tuin zag ik dit gave wanddoek voorbij komen, en deze moest ik hebben als aanvulling op mijn lentekriebels. Het grappige is dat ik er achter kwam dat deze dus ook echt ontzettend gaaf bij onze gastblogger Lynn aan de muur hangt te shinen! Hoe tof staat het doek boven haar bank!?

Mijn meest rigoureuze beslissing is wel om afscheid te nemen van mijn prachtige stoel van bepurehome. De roestkleurige velvet fauteuil heeft plaats moeten maken voor een kleiner en wat luchtiger exemplaar. Wel een beetje dubbel want ik was echt gek op deze stoel. Deze was echt te groot voor ons (kleine) huis en ook ik moet soms een inschattingsfout toegeven.๐Ÿ˜‰ Dus zie hier de nieuwe stoel. Waar ik ook hรฉรฉl blij mee ben!

Hebben jullie hier eigenlijk ook last of toch niet? En, welke veranderingen heb jij doorgevoerd in huis?

Liefs,

Michelle

Wil jij de grote verschillen bekijken, neem dan ook eens een kijkje op mijn Instagram of Facebook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.