DIY: Plantenstandaard & bloempot.

Het is al weer een poosje geleden dat ik zelf schreef op huusvantruus.com. De afgelopen tijd ben ik erg druk geweest met de webshop en ook mijn kinderen hadden een beetje extra aandacht nodig in de aanloop naar de vakantie. Persoonlijk vind ik het erg fijn als ik op een vrije avond mijzelf dan even kan storten op een leuke DIY, hier kan ik namelijk veel ontspanning uit halen.

Rust-Oleum is een verfmerk met een uniek hechtende eigenschap, waardoor schuren en primen overbodig is. Ideaal voor een do it yourself project! En toevallig had ik nog een heel leuk pakket liggen van dit merk. πŸ˜‰

Ik koos er voor om een plantenstandaard en terracotta bloempot een compleet vernieuwde look te geven. Beide items heb ik wit gemaakt en voor de bloempot koos ik als finishing touch gouden spetters! En dat laatste was voor mij echt een compleet nieuw iets.

Voor

PSX_20180730_000337

Na

PSX_20180730_000037

Wat heb ik gebruikt voor deze DIY:

  • Rust-Oleum verf (chalky finish) krijtwit.
  • Rust-Oleum verf (metallic finish) goud.
  • Kwast
  • Pompje (voor de verfspetters)
  • Water
  • Keukenrol o.i.d.
  • Bloempot
  • Plantenstandaard

Stap 1:

Maak de plantenstandaard en bloempot wit met de verf. Je hoeft deze niet voor te behandelen. En laat beide even drogen. (Je zult zien dat het met deze verf behoorlijk snel droogt en dat vinden wij fijn. Kunnen we mooi snel door. πŸ˜‰ )

Stap 2:

Vul het pompje met een scheutje gouden verf en verdun het met wat water. Dit moet even want, anders komt de verf niet uit het pompje.

Stap 3:

Test even of je mooie spetters kun maken nu op bijvoorbeeld een stukje keukenrol. Let op dat je niet alles om je heen sprayt. (Dat was hier het geval.)

Stap 4:

Spray nu de spetters op de bloempot net zo lang tot het naar jouw wens is. Vergeet niet om de bloempot bij te draaien. Het meest handige is dan om deze aan de binnenkant vast te pakken zodat je de verfspetters niet uitveegt met je handen.

Stap 5:

Laten drogen en daarna het komt (vind ik) leukste moment stylen!

Veel plezier!

Liefs,

Michelle

Deze blog is tot stand gekomen met dank aan Rust-Oleum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.