Zo hang je je wasgoed interieurproof op

Is het wasrek vol wasgoed bij jou ook altijd een doorn in het oog? Wij hebben geen zolder en keken boven steeds tegen dat ding aan. We nu bezig om een van de 2 lege kamertjes om te toveren tot werk/rommel/was kamer, dus werd het tijd voor een mooie oplossing. Uiteraard wel budgetproof.

Het kledingrek

Op marktplaats zag ik steeds kledingrekken langskomen. En daar wilde ik er graag een van hebben, maar dat kunnen we niet kwijt in de slaapkamer. Toen ontdekte ik deze variant van Brabantia en dat bracht mij op ideeën (ik ga gewoon geen 150 euro betalen voor een wasrek). Veel was hing ik toch al aan hangertjes. Zeker als het niet gestreken hoeft te worden, kan het zo weer terug de kast in. Ok: ik moest een kledingrek hebben.

 

Mooie oplossing

Fantastisch toch? De was stoort mij nu totaal niet meer. En het rekje eronder biedt ruimte voor de wasmanden – die altijd overal in de weg staan – zodat ik er gewoon onder kan stofzuigen. Dit wasrek is van Ikea en is te koop voor 12,95. Ik scoorde deze zwarte variant op Marktplaats voor 8 euro (volgens mij is die niet meer te koop in de winkel?). Hij is in hoogte verstelbaar en er zitten wieltjes onder zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen.

Niet geheel onbelangrijk: de bh’s kunnen aan de zijkanten opgehangen worden om te drogen.

Extra ruimte

Wat nou als je een keer veel wasgoed hebt? Dan heb ik nog een klein wasrekje dat ik erbij zet, voornamelijk om de broeken aan te drogen. Die staat niet echt in de weg en kun je ook makkelijk verplaatsen. En ik heb een droger, dus sokken, ondergoed, handdoeken en beddengoed hoef ik niet uit te hangen. Grote dingen die niet in de droger kunnen hang ik in het trappengat uit.

Deze oplossing zorgt ervoor dat ik mijn was beter bijhoud. Omdat het steeds kleine beetjes zijn en je niet aan het rommelen bent met knijpers e.d.

Zou jij jouw lelijke wasrek inruilen voor deze interieurproof oplossing?

Laat het mij weten in een reactie of via Instagram. En zou je meer van mij willen lezen? Kijk dan eens op mijn eigen blog: Stylynnterior.com

Een gedachte over “Zo hang je je wasgoed interieurproof op

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.