Linje: met de hand geïllustreerde borden.

Ben jij nou opzoek naar een unieke en betaalbare items voor in huis? Zoek dan niet verder. Een poosje geleden ontdekte in Linje op Instagram. Het minimalistische design en de creativiteit van Inge zorgde er gelijk voor dat ik verliefd werd op haar borden.

Elk bord wordt zorgvuldig met de hand gemaakt door Inge en is daardoor dus ook uniek. Op haar site kun je kiezen uit diversen borden met verschillende illustraties. Toen Inge voor het nieuwe huis van een vriendin besloot om zelf een bordje voor aan de muur te illustreren, viel alles op z’n plek. Gelukkig! Want nu kunnen wij ook meegenieten van haar prachtige werk.

Bij Linje kun ook gepersonaliseerde bordjes bestellen. Zo zag ik op haar Instagram een prachtig bord van de kustlijn op het strand voorbij komen. Deze maakte zij in opdracht voor haar Opa. Hij gaf het op zijn beurt weer cadeau aan haar Oma. Hoe lief is dat!

Ook geboortekaartjes, huwelijken en bijzondere datums komen voorbij. Super leuk als cadeautje wilt kopen voor een ander of voor jezelf! 😉

Zelf koos ik voor deze set met 3 borden. Het gaat hier om een groot bord met de illustratie van een vis en twee kleinere bordjes met de illustraties van een kreeft en inktvis. Deze bordjes hebben een leuk plekje gekregen bij onze eethoek. Linje levert niet alleen kwaliteit ook de prijs is mooi.

Zoals sommige van jullie weten ben ik gek op het water. Wij hebben zelf een boot en ook het beach-gevoel is iets wat vaak qua styling weer terug keert bij ons in huis. Daar passen deze borden fantastisch bij! Wat mij betreft zijn dit prachtige tijdloze items die op een rustige manier de aandacht trekken.

Het mooiste aan de borden vind ik persoonlijk het minimalistische. Het mooie wit gecombineerd met prachtige zwarte lijnen. En over lijnen gesproken.. Wist jij dat Linje Zweeds is voor lijn? Linje heeft er een nieuwe fan bij! Ik ben om en ga nu maar eens bedenken waarmee ik mijn collectie borden ga uitbreiden. En wat vind jij van de borden van Linje?

Liefs,

20190125_114315_0001[4963]

linje

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met http://www.linje.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.