Subtiele veranderingen bij Michelle in huis.

De meesten van jullie zullen het al wel weten. Hier in huis verandert er regelmatig van alles. Zo heb ik al meer dan 3 banken versleten en is het woonkamer oppervlakte hier ook met ruim een centimeter verminderd door alle verschillende kleuren op de muur. Grapje natuurlijk! Maar dat ik gek ben op verandering is een feit.

Deze verandering ligt ook voornamelijk bij mijzelf. Ikzelf verander en de dingen die ik mooi vind veranderen dan met mij mee. En ja, soms komt het ook omdat ik veel met interieur bezig ben. Waar ik eerder soms toch wel druk kon zijn met trends merk ik dat ik mij daar nu echt niet meer druk om maak. Vind je mijn huis leuk, top! Vind je het helemaal niks.. Even goede vrienden! 😉 Ik koop en doe vooral waar ik blij van word. Ook vind ik de kwaliteit van een product erg belangrijk. Waardoor ik tegenwoordig ook bereid ben om er meer voor te betalen.

De kussens (muv het zwarte kussentje) shop je op http://www.huusvantruus.nl

Eens in de zoveel tijd krijg ik weer die kriebel en wil ik weer verandering. En dit keer was de lambrisering aan de beurt. De donker grijze lambrisering (industrial grey van flexa) was vooral heel stoer en flink aanwezig!

Nu merk dat sinds ik ben begonnen met het lezen over minimaliseren dat ik graag rust om mij heen wil. Daarnaast merk ik dat ik de laatste tijd erg naar beige tinten neig. Zo zijn bijvoorbeeld de kussens hierboven op de bank ook al beige. Wil jij je ook meer verdiepen in minimalisme of ben je gewoon nieuwsgierig? Dan zijn de boeken op de foto hieronder een aanrader! De kandelaar shop je in de webshop.

http://www.huusvantruus.nl

Dus op jacht naar een nieuwe kleur voor de lambrisering. En echt mensen ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Bekijk de kleurstalen van de verf thuis. Licht is zo bepalend voor kleur! En onder het kunstlicht in de bouwmarkt kun je kleur nooit goed zien!

Dit keer heb ik de testers van flexa gebruikt. En de linker keuze is het geworden! Deze tint heet beige bruin en ik vind het persoonlijk echt een hele mooie vergrijsde en warme kleur!

Wil jij zelf ook een lambrisering maken? Check dan eerst even deze DIY blog! Hierin staan alle dingen die jij moet weten om een mooie en vooral strakke lambrisering te maken!

Boven de bank hangen weer even mijn “oude” posters. Hier komt straks wat anders. Helaas is de poster van Kate Moss te grijs en matcht het niet meer.. Dus wordt vervolgd!

Liefs,

Deze blog is op geen enkele wijze gesponsord door flexa. Ik ben gewoon fan van de kwaliteit en de kleuren van dit merk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.