Even voorstellen: Blogger Sarina

Hallo allemaal,
Wat leuk dat jullie Huus van Truus bezoeken! Ik ben Sarina en ik woon aan het randje van de Randstad in een gezellige jaren ‘30 woning.
We wonen hier nu zo’n anderhalf jaar en hebben heel behoorlijk verbouwd. Het grove werk is grotendeels af en dan hebben we nog een boel kleine klusjes die op ons liggen te wachten 😉

Toen we met dit huis aan de slag gingen ben ik steeds meer inspiratie van Instagram gaan halen. Het fijne aan insta vind ik dat je gericht feeds of hashtags kunt volgen maar vooral: het zijn (voornamelijk dan 😂) echte mensen! Waar je dus gewoon kunt vragen: “Hee waar heb jij die lamp vandaan?” of “Goh, hoe hebben jullie dat aangepakt?”
Al snel was Pinterest vergeten en was het insta all the way 😉

Toen het stoffige werk erop zat en we het huis mooi konden gaan maken ben ik foto’s gaan delen, en dat bleken mensen ook nog leuk te vinden. En ja, zo wordt het een hobby eigenlijk. Ik merk dat je daardoor met een ander oog en met meer waardering naar je eigen huis gaat kijken, erg leuk!

Tussendoor hebben we ook nog ‘even’ een baby gehad en inmiddels hebben we drie (!!) honden. Gezellig druk dus 😉
Ik vind het leuk om te schrijven en heb dit, bij tijd en wijlen, altijd wel gedaan. Vroeger op de basisschool al met lelijke tekeningen erbij, nu met mooie insta-plaatjes.
Ik vind het ontzettend leuk om gastblogs te mogen schrijven voor huusvantruus.nl en hoop onderwerpen te kunnen vinden die jullie ook aanspreken!

Tot snel,

Liefs Sarina

sarina 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.