Even voorstellen: Shirley

Hey hallo,

Graag wil ik mij even voorstellen, want als het goed is gaan jullie hier vaker iets van mij lezen. Mijn naam is Shirley, ik ben geboren in Harderwijk, getogen in Nunspeet maar ik woon inmiddels alweer bijna 14 jaar in Emmen. Ik ben getrouwd met Jaap en we hebben een zoon van 14, Damian.

Ik ben heel toevallig op Instagram terechtgekomen doordat we iets meer dan een jaar geleden een boerderij kochten en het me leuk leek om de vorderingen van het klussen en verbouwen met familie en vrienden te delen. Wat ik niet wist was dat er een hele interieurwereld achter Instagram schuilde met net zulke interieurfreaks als ik zelf. Wat een verrassend leuke ontdekking was dat.

Stylen deed ik al voordat het woord hier in Nederland werd gebruikt. Mijn hoofd zit dan ook altijd vol met creatieve ideeën, die ik het liefst dezelfde dag nog uitvoer. Natuurlijk lukt dat meestal niet maar kleine ideetjes sta ik vaak onder het koken ’s avonds al te maken of voor te bereiden. Mijn man staat er al lang niet meer van te kijken als er weer iets veranderd is in huis.

Het idee om te gaan bloggen ontstond een half jaar geleden al. Dat ik nu de kans krijg om te gaan gastbloggen vind ik dus ook helemaal te gek. Ik hoop jullie mee te nemen op een reis door mijn eigen huis en interieur en door de wir war van ideeën in mijn hoofd en mijn diy’s.

Momenteel volg ik ook nog een opleiding Interieurstyling, welke ik in juni hoop af te ronden. Verder doe ik de administratie voor ons bedrijf, ben ik kunstschilder bij De Nachtwacht van Emmen (een groot kunstproject hier), klus ik nog wekelijks hier in huis, ik ga graag lunchen met vriendinnen en ’s avonds plof ik het liefst op de bank met een goede Netflix-serie.

Op Instagram ben ik beter bekend als @wonenop1

Tot snel!
Liefs,

Shirley

IMG_3733(1)

4 gedachten over “Even voorstellen: Shirley

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.