Het persoonlijke verhaal van Michelle achter haar Instagram (HuusvanTruus)

Zoals veel van jullie misschien wel zullen weten ben ik actief op Instagram. Dit is een uit de hand gelopen hobby die ik er met veel passie bij heb. Soms merk ik echter wel dat het lastig is om hier in de balans te vinden en te behouden. De interieuraccounts schieten als paddenstoelen uit de grond en zichtbaar blijven is moeilijker dan ooit. Dit ook mede door het nieuwe algoritme van Instagram. Deze blog gaat vooral over mij persoonlijk. Wil je meer lezen over Instagram lees dan even deze blog die Lynn schreef.

Het was een volgens mij een druilerige zondagmiddag. Tijdens een leuk en open gesprek met familie hadden wij het over geluk. Wat zijn de dingen waar je echt gelukkig van kan worden en waar haal jij je positieve energie uit? Mijn antwoord zal je niet verbazen. Namelijk interieur, je huis is in mijn ogen een weerspiegeling van je persoonlijkheid en ziel. Het is de plek waar je volledig jezelf moet kunnen zijn en je veilig moet voelen.

Toen ik startte op Instagram zat ik een moeilijke periode in mijn leven. Na het plotselinge verlies van onze zoon op 2 jarige leeftijd kwam ik terecht in zware depressie. Iets wat bij mij zeker (buiten het moeten missen van mijn zoon) blijvende schade heeft achter gelaten. Toch heeft de vechter in mij nooit opgegeven en meer dan ooit durf ik te gaan staan voor mijn eigen dromen. Juist omdat, ik van zo dichtbij heb ervaren hoe dun het lijntje tussen leven en dood is.

Mijn eerste prioriteit was het weer opbouwen van ons gezin. Je kunt je misschien een beetje voorstellen wat een impact het heeft als je kind of tweelingbroer er ineens niet meer is. We hebben gevochten, gehuild, zijn ingestort en weer opgestaan en opgeven is nooit een optie geweest. Opgeven was geen optie voor mij maar zeker niet voor Jayden die we hebben geprobeerd een zo “normaal” mogelijk leven te bieden. En god wat ben ik dankbaar en trots hoe Jayden zich hier doorheen heeft geslagen.

Toen ging ik online met mijn Instagramaccount. Mijn man noemt mij vaak Truus dus vandaar de keuze voor de naam HuusvanTruus. Heel serieus was ik nog niet hoor en ik had zeker geen ambitie om de 10.000 volgers te halen. Wel merkte ik al snel dat het als een fijne uitlaatklep werkte voor mij. De sfeer die de (meeste) vrouwen en enkele mannen binnen Instagram delen is fijn en erg warm.

Mijn verhaal bleef lange tijd op de achtergrond omdat, ik iets wilde bereiken vanuit mijzelf. Niet als de moeder van een overleden kind. Gewoon als Michelle omdat, ik zoveel meer ben dan wat ik heb meegemaakt. De volgers kwamen. De likes stroomde binnen en de persoonlijke contacten werden mooier en oprechte vriendschappen ontstonden.

Na een periode als gastblogger voor toen nog about Loes (die inmiddels verder is gegaan als Hemelryk) te hebben geschreven. Ben ik gestart met deze blog. Inmiddels zijn er een aantal topmeiden die dit met de dezelfde passie voor mij willen doen. Thanks girls! Jullie energie is zo fijn! Joandi, ik wil jou in het bijzonder bedanken. Jij hebt iets in mij gezien toen ik het zelf nog niet zag. Je bent een mooi mens en ik wil dat je weet dat ik altijd zal onthouden wat jij voor mij hebt gedaan!

En als dan ineens ook bedrijven met je willen samenwerken dan is dat alleen maar een groot compliment! Als ik nu terug kijk op mijn Instagrampagina ben ik erg trots. De persoonlijke ontwikkeling is zichtbaar. Niet alleen qua ontwikkeling in mijn interieur maar ook zeker als ik zie hoe mijn fotograferen verbeterd is. En wat is dat fotograferen toch ontzettend leuk! Afgelopen jaar heb de scholing interieurstyliste afgerond en tegenwoordig geef ik ook interieuradvies. Dromen, durven en doen! En met in mijn achterhoofd de gevechten die ik heb gewonnen ben ik er klaar voor. Ik zal verder blijven ontwikkelen en ga ik door met het volgen van mijn dromen. Met nieuwe energie stap ik de toekomst in!

Tot slot wil ik middels deze weg alle lieve mensen bedanken die ik ben tegenkomen door Instagram. Jullie enthousiasme en vriendelijkheid heeft soms meer betekend dan dat jullie waarschijnlijk door hadden. Ook de bedrijven die vertrouwen in mij hebben en voor de samenwerkingen die er zijn en geweest ben ik enorm dankbaar!

Jullie zijn voorlopig dus nog niet van mij af! 😉

Liefs,

20190125_114315_00018991999243728701902.png

6 gedachten over “Het persoonlijke verhaal van Michelle achter haar Instagram (HuusvanTruus)

  1. Wat een openhartig, mooi en tegelijkertijd ook verdrietig verhaal. Bewonderingswaardig dat je niet bij de pakken neer bent gaan zitten. En vind het een genot om je feed voorbij te zien komen.
    Liefs,
    Yvonne

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.