Even voorstellen: Kim

foto blog2

Hi! hier even een kleine voorstelronde, super gaaf dat ik binnen het team van Huusvantruus mag gaan bloggen!
Mijn naam is Kim van Essen en ben sinds kort woonachtig samen met René in het mooie Voorthuizen. We wonen hier nu 12 weken, en zijn al aardig gewend!
Ik weet nog goed hoe het begon op Instagram.. in mijn kleine appartement met een totale oppervlakte van 33m2 kriebelde dat interieurbloed al ontzettend.
Doordat het een huurwoning was, was ik niet enorm veel bezig met verven zoals nu, maar wel met styling en accessoires.fb2

Foto uit mijn appartement de tafel knutselde ik in elkaar na aankoop van stalen X-poten.

Hoe doet ze dat toch?
Elke keer alles over hoop? Ik was, en ben er gek op! wisselen met accessoires en indeling van de ruimte, wat voor velen wel herkenbaar is.
Veel mensen vragen zich af hóe ik het nou doe. Koop je elke keer nieuwe items? Oh heb je weer wat veranderd in huis, ik zie het altijd bij jouw foto’s.
Het antwoord is nee hoor, ik koop bijna nooit nieuwe dingen zelfs!

Budget
De kringloop, wie is er niet gek op.. maar ook op marktplaats vindt ik de mooiste items voor in huis. Soms heb je een idee hoe je iets wilt doen, maar weet nog niet precies hoe dat er uit moet zien. Dan duik ik op m’n marktplaats app en ga op zoek, tafeltje, kastje, stoelen, bijzettafeltje noem het maar! Dan kijk ik wat ik een beetje voor ogen heb en soms moet je er toch even door heen prikken, want sommige dingen hebben een verfje of behandeling van bijvoorbeeld het hout nodig.
Én soms.. heb je gewoon geluk!IMG_8174.jpg

Op de foto: ladder van Marktplaats en vaas uit een kringloop.

Inspiratie
Wáar ik dat vandaan haal? vooral op Instagram, maar ook van Pinterest of bijvoorbeeld als ik weer eens verdwaal in een woonwinkel.
Ik probeer zoveel mogelijk mijn styling en ideeën uit te werken, dat wil zeggen dat ik soms ook wel eens mijn telefoon pak om een notitie te schrijven als er zo ineens iets in mij op komt. Zo ook heb ik al een aantal Diy projecten in mijn notities staan die je ook zeker gaat vinden als blog.

IMG_0015

Lamp en bijzettafeltje van Marktplaats.

Echte wereld?
Maar dat Instagram gebeuren hé, dat is toch allemaal nep?
Voor mij is Instagram echt een bron van inspiratie, en soms delen we met elkaar tips, trucks en ook wel eens lief en leed. Door Instagram heb ik ook echte vriendschappen gekregen, die voor mij heel veel betekenen, het hóeft dus niet allemaal van achter een scherm.
Wat ik met dit artikel wil zeggen is: doe vooral wat goed voelt, in jouw interieur, én interieurwereld, het blijft altijd vallen en opstaan!

Liefs Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.