Leren handgreepjes voor een prikkie

In mijn vorige gastblog vertelde ik jullie hoe ik mijn foto’s bewerk. Deze keer wil ik het over iets heel anders hebben, namelijk leren handgreepjes. En wel hele betaalbare.

Je ziet ze in alle soorten, maten en kleuren langskomen; leren handgreepjes. Zelf heb ik zwart leren handgreepjes op mijn keuken en boven op de louvredeurtjes van het washok zitten bruine lusjes. Laatst hebben we onze bovenverdieping voorzien van nieuwe kasten (de zijkamer en slaapkamer) en daar wilde ik ook leuke leren handgreepjes op hebben.

Het was niet mijn idee…

Leren (en eigenlijk bijna alle soorten) handgrepen kosten al gauw 5 tot 10 euro per stuk. Ik had er 8 nodig. Vond ik best prijzig. De kasten op zich kostte al een rib uit mijn lijf. Toen zijn we even verder gaan zoeken. Ik moet opbiechten dat het niet mijn idee was. Maar de tip wilde ik je niet onthouden. Sven bedacht zich om even op AliExpress te kijken. En ja hoor: het stond er vol mee. Wij bestelde gewone zwarte (PU) leren handgrepen voor 1,60 per stuk en bruine lusjes voor 1,40 per stuk.

Binnen een week in huis

Meestal duurt zo’n bestelling wel een paar weken. Maar een week later werden ze al door de brievenbus gepropt. Onwijs benieuwd was ik natuurlijk. Je hebt vaak van die dingen van AliExpress die dan vervormd of incompleet aankomen, dus ik had geen hoge verwachtingen. Maar tot mijn verbazing zagen ze er super goed uit.

Het bevestigingsmateriaal zit er ook bij. Het is dus alleen een kwestie van vastmaken. Zo ziet het resultaat eruit:

Ik ben in ieder geval heel blij met deze budgetproof handgrepen.ย Wil je ze zelf ook bestellen? Klik dan hier voor de link van AliExpress.

Wil je meer zien van mijn huis? Neem dan eens een kijkje op Stylynnterior.com of volg mij op Instagram: @stylynnterior

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.