Ik koop een huis en neem mee.. De aankoopmakelaar!!

Hoezo? Een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar is er alleen voor de kopers. Er zijn relatief veel mensen die hun huis verkopen met een makelaar, maar een huis aankopen zonder makelaar.
Maar denk er eens over na.. Wie wordt er eigenlijk vertegenwoordigt door de verkopende makelaar? Onderhandelt hij/zij voor jou of voor zijn verkopers? De makelaar adviseert en bemiddelt uiteraard voor de verkoper. De makelaar van de verkoper is er dus op uit om een zo gunstig mogelijke verkoop voor de verkoper te realiseren.

Help!

En jij als koper? Laat jij de onderhandeling leiden door die verkopende makelaar? Of misschien nog erger, door je emoties? Daarbovenop moet je in de huidige markt ook nog eens heel snel zijn. De huidige markt is namelijk ook nog eens het perfecte recept voor overhaaste en soms daarom ook hele prijzige beslissingen. Onnodig!
Hoe kun jij sneller op de hoogte zijn van het aanbod op de markt?
Hoe weet je zeker dat wanneer je snel moet schakelen, je dit deskundig kan doen en met vertrouwen?

Hoe doen anderen dat?!

Met een aankoopmakelaar zonder dubbele belangen! Zij onderhandelt deskundig. Kent de huizenmarkt en verkopende makelaars door en door. Zij heeft er immers dagelijks mee te stellen. Zij bespaart je tijd, geld en zorgen! Zij laat zich niet leiden door emoties en zorgt voor een traject waarin jij vol rust en vertrouwen je droomhuis aankoopt.
Heeft dit artikel je nieuwsgierigheid gewekt en wil je meer informatie? Kom gerust eens langs voor een bak koffie en een goed gesprek, waarin wij graag jouw vragen beantwoorden. Dit doen wij uiteraard kosteloos.

Wij zijn benieuwd naar jouw droomhuis en denken graag met je mee. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & tips volg ons dan op Facebook. Binnenkort komt hier een gave winactie online in samenwerking met Michelle van HuusvanTruus.

Tot ziens!
Sandra Geerlings & Josine Vogelaar

Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings
Sandra M. Geerlings RMT
Lindenlaan 12
3843 BK Harderwijk

Tel. 0341 – 429419
Fax. 0341 – 429423
E-mail: info@sandrageerlings.nl

Registermakelaar-Taxateur en Lid van NVM

50252821_960723700792531_5335271150333198336_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.