Dromen en los durven te laten..

In mijn blog het persoonlijke verhaal van Michelle heb ik mij voor het eerst echt kwetsbaar opgesteld tegenover jullie. Iets wat ik erg moeilijk en ook doodeng vond maar, jullie reacties waren oprecht en erg hartverwarmend! Zelf merk ik dat ik dit soort openheid erg waardeer in anderen. Dus ook vandaag een persoonlijke tekst van mij.

Voordat je verder leest is het misschien handig om mijn persoonlijke verhaal te lezen.
Dit zal je helpen om de onderstaande tekst beter te begrijpen.

 

Toen ik begon met het najagen van mijn dromen wilde ik niets liever dan een webshop toevoegen aan de dingen die ik al had opgebouwd. Dus ik trok de stoute schoenen en ben een webshop begonnen. Natuurlijk deed ik wel eerst mijn research. Alles maakte ik zelf en ben ik dus ook erg trots! Ik kreeg hulp van een vriendinnetje met een webshop en zo is http://www.huusvantruus.nl geboren.

20190124_144855_0001.png

De realiteit van dromen is dat deze niet altijd uitpakken zoals je zelf graag wilt of dat deze niet aan je verwachtingen voldoen. Mijn verwachting was namelijk dat ik ontzettend veel positieve energie uit de webshop zou halen. Helaas, bleek dit niet het geval. Het weinige “echte” contact dat je hebt met je klanten was voor mij één van de redenen om te besluiten om met de webshop te gaan stoppen. Toch kijk ik met trots terug op het afgelopen jaar. Ik heb leuke spullen verkocht en leuke reacties ontvangen. Soms moet je iets gewoon proberen en als je tot de ontdekking komt dat dit niet werkt moet je er ook gewoon mee kunnen stoppen. De webshop is open tot eind juni.

psx_20190511_1058063873875053024612830.jpgTijdens een mooi gesprek dat ik voerde met een van mijn beste vriendinnen (mijn nichtje) hadden wij het over geluk. Voor het eerst was het voor mij echt voelbaar wat de depressie die ik heb doorgemaakt ook met de mensen om mij heen gedaan heeft. Naast geluk ging dit gesprek ook over kwaliteiten en doen wat je het liefste doet. En daar ging bij mij de knop om. De twijfel om te stoppen met de webshop werd een bevestiging en het werd duidelijk dat ik mij nu volledig op interieurstyling wil gaan richten. Dit is dus ook wat ik nu ga doen!

Trots ben ik op waar ik vandaag sta in het leven. Ik heb moeten strijden en vechten om hier op dit punt te komen. Ik ben gevallen, opgestaan en weer opnieuw onderuit gegaan. En nu ken ik mijzelf steeds beter en respecteer ik mijn grenzen en ben ik mij meer dan ooit bewust van de dingen die mij gelukkig maken!

Hoe vaak sta jij stil bij je dromen? En durf jij ook de stappen te zetten om die te bereiken?

Het leven is wat jij er van (durft) te maken!

Liefs,

20190125_114315_00018991999243728701902.png

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.