Green Bubble, online jouw planten bestellen.

De green Bubble is jouw online tuincentrum. Zij brengen jou het beste van de kweker. Hoe fijn is dat!? Geen veiling en andere tussenpersonen maar, rechtsstreek vanaf de kwekerij naar jou verzonden! Dit betekent dat je de planten in een super kwaliteit binnen krijgt. En een bijkomend extraatje.. Je hoeft niet met je planten te slepen. En je ook niet druk te maken over het feit of het allemaal wel in de auto past. En je hebt zelfs geen gezinsleden die voor de zoveelste keer verplicht door een tuincentrum o.i.d. gesleept worden. Zij blij, jij blij! 😜

Het assortiment van http://www.green-bubble.com is groot. Door de doelgerichte categorieën is het voor iedereen overzichtelijk om de juiste plant te vinden. Wil je een mannenplant, een plant die het prettig vindt in de schaduw, een grote kamerplant of orchideeën? Je vindt het er allemaal. En een leuke bijkomstigheid je planten worden helemaal gratis verzonden!

De bovenstaande foto’s zijn afkomstig van http://www.green-bubble.com

Zelf had ik nog een grote stenen pot staan zonder plant. Eigenlijk had ik ook nog helemaal geen idee wat ik er in wilde hebben. Mijn voorkeur ging eerst naar een grote kamerplant. Simpel toch? Grote pot, grote plant. Dit was tot ik op de pagina met orchideeën terecht kwam. De meest mooie plaatjes van orchideeën in verschillende kleuren kwamen te voorschijn. Toch was de daarop volgende keuze best een lastige.. Want wit is prachtig en altijd veilig maar de perzikkleurige orchidee sprak mij ook erg aan! Na een poos twijfelen heb ik besloten om toch voor wit te gaan.

Naast de orchideeën bestelde ik ook de Kalanchoe tomentosa. Deze hebben een mooie plek gekregen in de keuken. Het blad is een beetje fluweelachtig met een bruine rand. En zoals je op de onderstaande foto’s kunt zien worden de planten keurig verpakt zodat deze netjes bij jou thuis aankomen.

Door de orchideeën bij elkaar te plaatsen heb ik een levend boeket. De potten waar de orchideeën in staan heb ik op hydrokorrels gezet zodat overtollig water goed weg kan.

Na een periode waarin ik even klaar was met al het groen in huis. Merk ik dat ik er nu weer erg van kan genieten. En zeg nou zelf. Het staat toch ook heerlijk fris al dat groen!

psx_20190705_1710574781519142523231906.jpg

Ben jij ook gek op groen in huis? En heb je veel planten of heb je een soort plant op je wishlist? Laat het mij weten in de comments, ik ben benieuwd!!

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.