Leuk! Waar heb je dat gekocht?

Instagram is een hobby. Wel een hobby waaruit erg leuke contacten en samenwerkingen kunnen ontstaan. Dit is voor mij ook zeker het geval! Het is voor mij echter alleen niet mogelijk om alle vragen te beantwoorden over waar ik al mijn spullen vandaan heb. Dit omdat, er heel veel tijd in gaat zitten. Via Anne Kohnke kwam ik op het idee om een productenlijst te maken. Dit zodat jullie een antwoord hebben op je vraag en ik ook nog wat tijd over heb voor andere dingen! 😉

Het kan zijn dat items meerdere malen voorkomen. Dit komt omdat, ik graag schuif met spullen of iets gebruik om een foto af te stylen. Een aantal van deze items komen voort uit samenwerkingen met bedrijven. Andere heb ik zelf aangeschaft. Mocht je iets niet kunnen vinden of heb je toch een vraag? Let me know!

psx_20190812_1802485147391329643589537.jpg

• Zwart linnen vouwgordijn: Inside BlindsBeige katoenen gordijnen: Ikea – HANNALILLHanglamp: Bymik Bank: marktplaatsSalontafel: Loods5Poster Classy Bear: PosterjunkieDienblad: Loods5Windlichten: GoodiesbyTamaraGebreide plaid: Zelf gebreid • Kussen met Kwastje: GoroundinteriorKussen met franje: cadeau van mijn moeder • kleur lambrisering: beige/bruin van flexaVloer: onbekend

• Fauteuil: Loods5 – DucasseKussen met knoopjes: H&M homeKussen groen: StapelgoedKrukje: XenosMand zeegras: H&M homePoster: IXXI – Hannah Lemholt, ShadowBloempot: eigen bezit • Plant: Corokia • Plaid: H&M home

img_20190813_173928_847-18983784929018750781.jpg

• Witte kuipstoeltjes: Kick collection – Luuk metalTafelpoten: Industriële tafelsKruk: Tip Toe – Lou • Tafelblad: veiling – mangohout • Witte bloempotten: eigen bezit • Orchideeën: Green BubbleKruik: Eigen bezit • Kaarsen: Action • Poster: Posterjunkie – Classy LionSpiegeltjes: Loods 5 – Eigen en Anders

psx_20190705_1710574781519142523231906.jpg

• Klok & Medicijnkistje: KwantumWitte bureaulamp: Ikea – ForsaWeegschaal: Gekocht op een vintagemarkt • Planten: Green Bubble – Kalanchoe tomentosa

•Rotan fauteuil: Sweet living shopPlaid: niet meer verkrijgbaar • Schapenvacht: Mooi & WolligTv-meubel: RS meubelPosters: PosterstoreGordijnen: Gordijn Ravenna – grijs Echtgordijn.nl

img_20190801_195354_6215259292378906717792.jpg

• Lijsten met Prints: KwantumMacramé hanger: … • Orchidee: Green BubbleNachtkastje (origineel is wit) : BlokkerLinnen dekbedovetrek & kussens: H&M homeSprei: Overgenomen van een vriendin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.