Op een simpele manier sfeer creëren in huis.

Het nieuwe jaar is inmiddels al weer begonnen.  En de opruimwoede en het gevoel van rust creëren hebben bij mij de overhand genomen. Zachte tinten en mooie natuurlijke materialen staan centraal.

Voor mij werkt het vaak goed om met posters een fijne en andere sfeer te in huis te creëren. Toen ik op de site Posterstore keek viel mijn oog op de onderstaande poster met een witte gedroogde bloem. Deze poster sprak mij direct aan en dit werd de basis voor de rest van de prints die ik nu in huis heb. De poster die er naast hangt vind ik een mooie match. En ik vind het fijn dat de posters aanwezig zijn zonder te overheersen.Door de fotolijsten van de posters wit te houden op het witte gedeelte van de muur te hangen gaat de aandacht naar de poster. Hier koos ik voor om meer rust creëren. Wil jij een grotere focua op de posters leggen gebruik dan een kleur die afwijkt van de muur. Zo kunnen zwarte lijsten bijvoorbeeld voor een mooi statement zorgen.

Hier zie je dezelfde lijsten en posters op een andere manier. Op de foto boven deze tekst hangen de lijsten boven het tv-meubel en op de foto onder deze tekst hangt het boven de bank. Wat is jouw favoriet?

Bij onze eettafel wilde ik ook graag iets nieuws. Deze poster sprak mij erg aan omdat, het in dezelfde sfeer is als de posters in de woonkamer. Daar zijn de fotolijsten van wit hout. Bij de eethoek vind ik het leuk om voor de cominatie met houten latten te gaan. Zodat ik op twee verschillende manieren posters kan toevoegen aan de onze woonkamer.

Het ideale van posters vind ik dat je op een snelle, makkelijke en vaak ook  betaalbare manier een nieuwe sfeer kunt creëren in huis. Vooral ook als je de basis zoals fotolijsten laat hangen. En alleen de prints vervangt.Belangrijk weetje! Het milieu is voor Poster Store erg belangrijk. Alle posters zijn geprint op papier met het FSC 100% label voor hout uit beheerde bossen. Het printbedrijf dat zorg draagt aan de productie van al hun posters draagt tevens het Nordic Swan Ecolabel,
een van de meest strenge eco labels in Europa.En wil jij ook een nieuwe poster of posters. Dan heb ik leuk nieuws. Ik mag jullie namelijk een leuke korting aanbieden bij Posterstore met de code: michelle30
Deze code geeft recht op
30% korting op posters (de code is niet van toepassing op de selection posters) en is geldig tot en met 18 januari 2020.

Ik ben erg nieuwsgierig wat jij van posters vindt in een interieur? En heb jij ook posters in jouw interieur?

Liefs,