What’s in a name?!

What’s in a name? Dat is iets waar ik al een poosje over aan het nadenken was. De meeste mensen kennen mij onder de naam huusvantruus. Sommige van jullie zijn zelfs overtuigd van het feit dat ik Truus heet in plaats van Michelle. Geeft niks hoor, grappig vind ik het wel! Na een paar jaar is huusvantruus dus toch een begrip geworden. Vandaar dat ik toch even heb getwijfeld of dat ik hier wel iets in moet veranderen.

Dit jaar staat voor mij persoonlijk in het teken van vernieuwing. Het loslaten van het oude en het durven omarmen van nieuwe dingen die op mijn pad komen. Dit betekend dus ook dat ik de naam huusvantruus los ga laten. En ik verder zal gaan onder de naam Petite Lifestyle!

Waarom de naam Petite Lifestyle?Waarschijnlijk weet je al dat Petite klein betekent. Mocht je mij ooit in real life ontmoet hebben dan snap je denk ik wel waarom! Ik ben een petite dametje. Wonen doe ik niet in gigantisch groot huis maar, in doodgewone (maar super leuke) rijtjeswoning. Toch wil ik je graag laten zien dat dingen niet letterlijk groot hoeven te zijn om groots te kunnen zijn!

Liefs,

Michelle 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.