Happy new home!

Happy new home! Sinds begin augustus heb ik mijn eigen (huur)woning. Na een turbulent jaar waar in een scheiding, corona en meer centraal stonden. Mocht ik eindelijk iets gaan doen wat ik heel erg leuk vind. Voel je hem al aankomen? Ja!! Mijn nieuwe stekkie inrichten. Inmiddels woon ik hier al weer eventjes en neem ik je graag mee.

Het zal je vast niet verbazen als ik je vertel dat ik de afgelopen maanden de nodige woonbladen versleten heb. Ook bracht ik veel van mijn vrije tijd door op Pinterest. Verschillende moodboards heb ik gemaakt en ik ging opzoek naar mijn eigen stijl. Iets waar ik nog steeds geen label op kan plakken. Geeft ook niet want, ook in real life word ik niet graag in een hokje gestopt! Ik ben gek op natureltinten, warme grijstinten, beige tinten, wit tinten en ik voeg graag wat zwart toe om het wat spannender te maken. En op dit moment spreken ook de warmere bruintinten spreken mij op dit moment erg aan. Ik vind het heerlijk om met mooie materialen combinaties te kunnen maken en daar mee ook echt een sfeer neer te zetten.

De woonkamer is een heerlijk lichte ruimte met een erkertje aan de voorkant en aan de achterkant heb ik openslaande deuren. Zo fijn om die open te kunnen zetten en je gelijk verbonden te kunnen voelen met buiten. Door het vele lichtinval kan ik binnen spelen met kleuren zonder dat ik bang hoef te zijn dat het te donker wordt. De muur achter de bank heb ik mijn favoriete kleur “industrial grey” van flexa geschilderd. Super leuk dat ik veel van jullie al heb kunnen inspireren op instagram met deze kleur!

De posters boven de bank zijn van posterstore.nl buiten de mooie print spreken ook de kleuren er in mij erg aan.  De bank zal op korte termijn vervangen worden door een nieuw exemplaar. Het tafeltje kocht ik over van een vriendin. Meer informatie over de rotan stoel kun je hier vinden.

En dan de eettafel. Ik kan je vertellen dat was wel een dingetje.. Naja, zeg maar gerust een DING! Ik ben aan het struinen geweest op internet, marktplaats en ik heb héél véél woonwinkels van binnen gezien. Dat laatste vind ik normaal gesproken niet heel vervelend hoor. Al moet ik eerlijk bekennen dat het nu begon te frustreren. Het was het allemaal net niet! Of het blad was niet mooi, of de poot sprak mij niet aan. De kleur was het net niet.. Te groot, te klein. Irritant dus! Nu had ik al besloten dat ik een tafel wilde kopen die ik echt mooi vond. Geen concessies dit keer. (Vaak doe je dat toch, he!?)

Dus nam ik contact op met meubelmakerij Roos&Termaat om te kijken of dat zij hier in wat voor mij konden betekenen. Ik kreeg passend advies en daarbij werden er verschillende materialen aan mij getoond. De mogelijkheden zijn dus echt heel groot. Mijn keuze is gevallen op een blad van eiken wagondelen en is rond zoals je kunt zien op de foto’s hieronder. De poot wilde ik van staal en deze moest zwart en slank zijn.

Ik ben blij dat ik er uiteindelijk de keuze heb gemaakt om mijn eettafel te laten maken door een meubelmakerij. De tafel is mooier geworden dan ik had durven dromen en je kunt aan echt alles zien dat het een tafel is van goede kwaliteit. Een aanrader dus deze meubelmakerij!

Ook voor de slaapkamer koos ik er voor om de muur de kleur “Industrial Grey” te geven. Het donkere vind ik erg fijn op de slaapkamer het zorgt er namelijk voor dat het daglicht iets minder hard binnenkomt in de ochtend. Wel koos ik er daarom ook juist voor om het beddengoed en de print boven mijn bed licht te houden. Voor het contrast en het maakt dat het bed extra opvalt.

Natuurlijk zijn er nog heel veel foto’s die ik jullie graag wil laten zien. Veel makkelijker is om even naar mijn Instagram te gaan. Hier zie je regelmatig foto’s en nieuwe items voorbij komen. Bedankt dat jij de moeite hebt genomen om dit allemaal door te lezen. Ik hoop dat je het leuk vond. Tot snel!!

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.