Een nieuwe sfeer creëren met Gallerix!

Een nieuwe sfeer creëren met Gallerix. Met de toffe posters en mooie lijsten kan jij op een snelle en makkelijke manier een fijne sfeer creëren in huis!

Al zo lang als dat ik mij kan herinneren voel ik mij verbonden met het strand en water. Dit is misschien ook niet zo gek als ik je vertel dat ik als baby al bij mijn Opa en Oma aan boord lag. Zeilen is een passie die sinds dit jaar weer fanatiek heb kunnen oppakken. Dus toen ik de posters bekeek was de keuze al snel gemaakt.

Posters:
Arch on the beach poster, Boat on beach poster, Slipping sand poster, Seahells poster and Beach entrance poster

De ultieme ontspanning is voor mij op of bij het water. Deze posters herinneren mij hier aan als ik thuis ben. Hoe fijn is dat!

Toen ik wilde beginnen met het ophangen van de posters. (Wat ik natuurlijk helemaal zelf doe!😉) Bedacht ik mij dat de witte spiegeltjes misschien wel een leuke aanvulling zouden zijn! Wat ben ik blij dat ik deze er aan toegevoegd heb!

Path on sand poster & Ghost town poster

Ook de posters boven de bank werden vervangen. Ik koos bij alle posters voor de eikenhouten lijsten om het geheel nog meer sfeer en warmte te geven.

Bij Gallerix weten zij dat kwaliteit het verschil maakt en worden de posters op het best mogelijke papier gedrukt. Zij drukken alle posters en prints op 200gr MultiDesign, een milieuvriendelijk mat papier van de hoogste kwaliteit. Daarnaast updaten zij elke week de collectie.

Persoonlijk vind ik verandering creëren door middel van poster echt ideaal. Je besteld een paar nieuwe posters en voor een leuke prijs kan je dan weer een andere sfeer creëren. Je kunt mee wisselen met de seizoenen of het zo laten als het is..😉

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.