Leef je leven en vier het!

Hoi Allemaal! Het is een tijdje geleden.. Althans dat ik iets persoonlijks schreef. De meeste van jullie weten dat ik erg actief was als interieuraccount op instagram. Dit gaat veranderen!

Veranderen? Why? Eigenlijk is het héél simpel. Ik ben veranderd. In positieve zin.🙌 De voldoening die mijn social media mij gaf als interieuraccount is er niet meer. En nee, daarmee verdwijnt zeker mijn passie voor interieur niet!😃 Het speelt alleen niet meer een hoofdrol in mijn leven.

Veranderd?! Jazeker! Ik heb mijzelf opnieuw leren kennen. En ben ik anders gaan kijken naar het leven. Niet alleen naar het leven maar, ook naar de liefde.❤ Om te beginnen wil ik je vertellen dat ik een ondernemend type ben. Stil zitten doe ik gewoon niet zo graag.🤭 Oh, en ik ben gek op uitdagingen. Als iemand zegt dat (ik) iets niet kan, dan zorg ik er wel voor dat het toch lukt. Hier door kan ik dus best veel zelf!💪🏼 Al leer ik nu ook steeds meer los laten en letterlijk uit handen geven. Iets met balans en vertrouwen.😉 Soms kan ik over komen als een harde tante. Toch is niets minder waar. Ik heb ontzettend veel liefde in mij en deel dat graag met de mensen die dichtbij mij staan.💕 Gelukkig ook maar.. Eigenwijs ben ik namelijk ook. En niet een héél klein beetje maar best wel héél erg.🙈 En als laatste.. Ik ben klein, klein maar dapper!😏

Hoe nu verder? Ik vier het leven! En hoe ik dat vier wil ik graag met jullie delen..🎉 Mijn social media en blogberichten zullen veel minder interieur gerelateerd zijn. Het zal voornamelijk gaan over de dingen die mij laten stralen en intens genieten. Zoals de camper🚐💨, kamperen🏕, zeilen⛵, een te gekke kringloopvonst scoren, de kids, uiteraard interieur en nog heel veel meer! Ik vind het fijn om te kunnen delen wat mij gelukkig maakt.🤎

Binnenkort neem ik je graag mee op reis! Dan vertel ik je hoe wij deze camper vonden.😍 En hoe het ophalen van de camper in Frankrijk ging!😃

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je mij blijft volgen. Toch weet ik ook dat interesses veranderen. Mocht het voor jou hier ophouden dan wil ik je bedanken voor de interesse die je de afgelopen jaren getoond hebt!❤🤗

8 gedachten over “Leef je leven en vier het!

 1. Maar natuurlijk blijf ik je volgen lieve Michelle!! Het leven “draait” tenslotte ook niet alleen maar om interieur! Vier het leven lieverd, hang de slingers op en show it! 😉😘 Liefs, Karin

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een mooie blog! Normaal ga ik inderdaad twijfelen als iemand van het interieur af gaat of er meer lifestyle in gaat gooien, maar voor jou maak ik graag een uitzondering. 😉 Ik blijf!

  Veel succes met alles lieve Michelle! En vooral…geniet! Maar denk dat ik dat wel aan jou kan overlaten. 😉

  Liefs Dewi
  (Casa by Dewi)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.