Welcome back!πŸš—πŸ’¨πŸ€Ž

Het afgelopen jaar hebben de mannen (Pim en Sebas) mij mee getrokken in hun oldtimer hobby. Hierdoor ben ik zelf ook ontzettend enthousiast geworden!πŸŽ‰ Vooral nadat wij eind deze zomer de fijne peugeot J7 uit Frankrijk hebben opgehaald.πŸšπŸ’¨

Het zal je dan waarschijnlijk ook niet verbazen dat wij (Pim en ik) een poosje terug bespraken dat de te “nieuwe” ibiza toch echt plaats moet gaan maken voor iets anders.🀭

Een paar weken geleden verteld Pim voor het eerst aan mij dat hij nieuwsgierig is naar hoe het met zijn oude (gouden) peugeot 205je gaat. Na een kentekencheck blijkt deze er nog te zijn..

Een paar dagen later begint Pim weer enthousiast over deze 205 te vertellen. Pim besluit dan om contact op te nemen met de huidige eigenaar. Dit is dezelfde man als waar hij hem toendertijd aan heeft verkocht. De auto is er nog en deze mag ook weg! Wij hebben het er samen over hoe ontzettend gaaf het zou zijn als deze auto terug zou komen..

Pim vond er ook nog foto’s van terug!

Wat Pim niet wist is dat ik inmiddels achter de schermen een plan aan het smeden was met zijn beste maatje. Het lukt hem om in contact te komen met de huidige eigenaar. En zonder dat Pim er iets vanaf weet besluit ik de auto te kopen. Voor mij, voor ons!🀎

Als je mij een klein beetje kent dan weet je vast wel dat het echt héél erg moeilijk was voor mij om niets te zeggen.πŸ€­πŸ˜‚ Vooral ook omdat, ik regelmatig gestalkt werd met foto’s en filmpjes van deze auto door Pim..πŸ˜…

Het originele plan, dat in de tussen tijd al meerdere malen veranderd is.. Lukt niet! Pim is altijd wel ergens druk mee en op het moment dat ik hem naar de auto wil lokken kan de huidige eigenaar niet. Dus vertel ik Pim uiteindelijk toch maar wel dat er een verassing is. En dat hij echt mee moet die avond!!

Samen rijden wij naar zijn oude peugeot 205je. De 205 waar hij met best wel wat pijn afstand van heeft genomen.. En hoe dichterbij wij komen bij de auto, hoe meer ik verga van de spanning en zenuwen. Zou de auto nog origineel zijn? En wat als? En vindt hij mijn idee eigenlijk wel leuk?!πŸ₯΄

De opluchting bij mij is erg groot als wij de auto zien staan. Bijna alles klopt nog aan dit fijne autootje! Ik zie Pim niet anders dan stralend en glimlachend naar de auto kijken. Yes, missie geslaagd!!πŸŽ‰β€

Onderweg naar huis!❀
Even de auto schoonspuiten zodat ze weer een beetje shined!😍

Eerlijk is eerlijk, ik snap helemaal waarom Pim zo een grote fan is van deze auto. Wat een heerlijk ding!! De kleur vind ik echt te gek en het beige interieur.. is gewoon te gaaf!!😍 En als ik kijk naar hoe strak zij nog in lak staat, heb ik zelfs een beetje ontzag voor haar.😊

Samen met haar grote zus de peugeot J7 camper!🀎

Wij zullen deze heerlijke peugeot 205 de komende tijd weer de liefde gaan geven die zij verdient. Er zit nog wel een beetje werk aan maar, dat mag de pret niet drukken! Wij hopen snel rond te kunnen rijden in dit heerlijke autootje!πŸš—πŸ’¨πŸ”₯ En ik ben héél nieuwsgierig naar waar zij ons gaat brengen..πŸ˜ƒ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.